γιατρός,υποψήφιος με το συνδυασμό<μέτωπο ανάπτυξης>>-Μάρκος Μπόλαρης για τη Κεντρική Μακεδονία.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010


Ο Λάμπρος γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη.Ο πατέρας του καταγόταν από τον Ασκό Λαγκαδά και η μητέρα του κατάγεται από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Ζει στην Άνω Πόλη.

Τελείωσε το 13ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., από όπου αποφοίτησε το 2005. Σήμερα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ..Παράλληλα, παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα << Νανοεπιστήμες και νανοτεχνολογίες >> στο Τμήμα Φυσικής. Μιλάει τρεις γλώσσες ( Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά).

Είναι ειδικευόμενος στην Οφθαλμολογία. Υπηρέτησε στο Νοσοκομείο της Νάουσας και ,ως αγροτικός γιατρός ,στο Αγροτικό Ιατρείο του Σταυρού και στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου. Σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Ήταν μέλος του συντονιστικού της ΠΑΣΠ Ιατρικής και αργότερα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης. Στο Συνέδριο Επανίδρυσης του 2007 εκλέχτηκε στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης στη Β΄ Θεσσαλονίκης από το 2005.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Μ.Κ.Ο. <<Νεανικός Όμιλος Πολιτικής Έκφρασης- Ν.Ο.Π.Ε. >>. Ήταν εθελοντής στους Ολυμπιακούς και στους Παραολυμπιακούς αγώνες, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας και σε προγράμματα ενίσχυσης ακριτικών κέντρων υγείας. Είναι υποστηρικτής των Γιατρών του Κόσμου, της Διεθνούς Αμνηστίας και της
Greenpeace.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου