γιατρός,υποψήφιος με το συνδυασμό<μέτωπο ανάπτυξης>>-Μάρκος Μπόλαρης για τη Κεντρική Μακεδονία.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14/10/2010



ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ


Την πίστη του για νίκη του συνδυασμού <<Μέτωπο Ανάπτυξης- Μάρκος Μπόλαρης>>στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Λάμπρος Λαμπρογιάννης κατά τη διάρκεια των χθεσινών του επισκέψεων στις Δ.Ε.Η Δόξας-Παπάφη και Παπαναστασίου. Ο κ. Λαμπρογιάννης τόνισε "Η μάχη είναι δύσκολη, αλλά όμορφη. Χρειαζόμαστε όλον τον κόσμο να συστρατευθεί μαζί μας. Η Κεντρική Μακεδονία στις 7 Νοέμβρη μπορεί ν αλλάξει σελίδα και να γίνει τόπος ανάπτυξης." Το μεσημέρι περιόδευσε στο Α.Π.Θ ,όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καθηγητές και φοιτητές, ενώ το απόγευμα παρευρέθηκε στην ομιλία της υποψηφίας δημάρχου Αμπελοκήπων Βούλας Τεκτονίδου.
Σήμερα το πρωί ,ο κ. Λαμπρογιάννης επισκέφθηκε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου,επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά ότι για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας απαιτείται η μεταφορά των αρμοδιοτήτων στις περιφέρειες ,ώστε να απαγκιστρωθούν από τη κεντρική διοίκηση. Στη συνέχεια , θα συναντηθεί με εκπροσώπους της νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Παράλληλα, συνεχίζεται η συνεργασία του με εθελοντικές οργανώσεις για την υλοποίηση νέων ιδεών που θα παίξουν καίριο ρόλο στην αναπτυξιακή πολιτική της Κεντρικής Μακεδονίας.
Την Παρασκευή ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος θα επισκεφθεί το Β΄Ι.Κ.Α καθώς και τις Δ.Ε.Η Φράγκων και Εθνικής Αμύνης. Το μεθαυριανό του πρόγραμμα κλείνει με περιοδεία στο δήμο Λαγκαδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου